başlangıç için en uygun elektrikli hangisidir?
Konu Bilgileri;
- » Konudaki mesaj sayısı : 20
- » Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)
Toplam 20 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor
Reklam Alanı
-
12-01-2012 17:27 #1
eskiden araba kullanıyordum ama uçakların daha zevkli olduğunu fark ettim daha yeni başlıyorum onun için size başvurdum bazı forumları okudum ama bana model verirseniz çok iyi olur ben yeni başlayacağım için sağlam bi model olmasını istiyorum performansı fazla önemli değil 3kanal olması iyi olur bence başlangıç için fazla para vermeye gerek yok en fazla 100-250 arası verebilirim

bi model buldum ama nedir ne değildir fazla bilmiyorum:
http://www.hobbyking.com/hobbyking/s...Prop_RTF_.html
bide bu var ama bu pek sağlam gözükmüyo:
http://www.hobbyking.com/hobbyking/s...F_Mode_1_.htmlKonu offroadkıng tarafından (12-01-2012 Saat 17:34 ) değiştirilmiştir.
-
13-01-2012 13:49 #2
bunlara paranı harcayıp heba etme kardeşim. ikinci el ilanları takip edip istediğin fiyata daha adam gibi modeller bulabilirsin...
Seagull Edge 540 EP::Twin Cargo Plane::WildCat Pusher::ANKA FPV::Sirius FPV::Extra 330S 3D::Great Planes Piper Cherokee & OS46 AX
Fatshark Goggles,1.3-800TX/RX, Sony600TVL Cam,Nova RTH OSD,Futaba 7C
-
13-01-2012 15:24 #3
-
13-01-2012 16:39 #4
sevgili kardeşim,yeni başlayacaksan hele de uçak istiyorsan ilk önce ciddi manada simülasyon çalışacaksın.thk da var simülasyon kumanda 40-50 tl civarı.al bilgisayarına kur iyice bir alış,uçağı kırmadan inip kalkmaya başladıktan sonra ilk olarak wingdragon 3 ,sporster yada sitedeki arkadaşlar wingtiger diyorlar ,o zamana kadar da yani simülasyon da kendini geliştirirken uçağın parasının biriktirirsin..........benim fikrim
-
13-01-2012 17:47 #5
Öncelikle bol bol forumdaki konuları okuyup araştırıp bilgi edineceksin. Hazır bilgiye konmak kolay. Bu işte tecrübeli birilerini bulabilirsen (mesela kazlıçeşme veya orhanlı grubunun uçuşlarına katılabilirsen sana mutlaka yardımcı olurlar) o daha da güzel olur. Ama elindeki parayla uçaktan çok oyuncak toplarsın. Sadece kumandaya yeter o bütçe. O fiyata hazır satılan wd3 gibi setlerden alırsan ne kumandası bir işe yarar ne de sana uzun süre uçuş keyfi verir. En güzeli simulator çalışıp bütçeyi arttırmak veya bu işle uğraşan tecrübeli istanbullu abilerinin yanına gidip onlarla birlikte ikinci el de olsa güzel bir yol çizmek.
Seagull Edge 540 EP::Twin Cargo Plane::WildCat Pusher::ANKA FPV::Sirius FPV::Extra 330S 3D::Great Planes Piper Cherokee & OS46 AX
-
13-01-2012 18:48 #6
simulasyon çalışırım ama bi sorum var kumandayı alınca yanında simulasyonuda verirlermi çünkü internette ücretsiz yok.
-
13-01-2012 19:44 #7
simulasyon için kumandalardan ayrıca usb bağlantılı kabloları da satılıyor. kimi kumandayla beraber kutudan çıkan da var. yazılım çok önemli değil çünkü internette hem ücretsiz hem de ücretli ama cracklenmiş çok içerik var. Ancak genelde bunun için thk'da ve bazı sitelerde satılan özel sim kumandası kullanılıyor ama bu senin için ekstra masraf olur. Kısacası bu hobi biraz masraflı bir iş olduğundan ilk başlarken gereken harcamalar da fazla oluyor. HK'deki kumandaların fiyatları uygun ve simulasyon kabloları da var.
-
13-01-2012 20:56 #8
bi arkadaşımda kumanda var kullanmadığı onu kullanabilirim siz internetteki ücretsiz
simulasyonların sitelerini verirmisiniz
-
13-01-2012 21:02 #9
offroadkıng, keşke içinde biraz araştırma isteği olsada hazıra konmasan, aradığın simülasyon forumda var yeterki araştır.
GS Vision PRO Tuned Pipe, Hitec Aggressor SRX
FG Monster Truck 4 WD, Zenoah 29cc ESP Ported, Walbro WT-990, İridyum Buji, Dominator Torque Pipe, Futaba 4PL
-
13-01-2012 22:17 #10
Bence bu insanların içinde olan birşey neden araştırsın ki ?
Bak kardeşim burda Emrah Tezer abimizin paylastıgı simulatorler var ayrıca ben torrent olarak indirmiştim trojen riski var ama antivirusune guvenıyosan torrent daha iyi 800 le cekılebılıyo bazen ;-)
13-01-2012 22:30
Yalakalık yapma, adam olmayı dene, başarırsan eğer çok daha keyifli olduğunu göreceksin.
13-01-2012 22:36
13-01-2012 23:18
Nedimcan ?
ben suan age of empires War Chiefs indiriyorum 812 mb/sn
ayrıca 1 ay once Assasian Creed Brotherhood indirdim 2 saatte indi 5 gb oyun

Uçaklar benim tek ve herşeyim yaşama amacım suan sadece bunlar yoksa bu streste yasanmaz bu ne yav YGS biyandan LYS biyandan Okul biyandan Aile biyandan Herşey biyandan Ööö öfff