Konu Bilgileri;
- » Konudaki mesaj sayısı : 4
- » Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)
Toplam 4 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 4 arasi kadar sonuc gösteriliyor
Reklam Alanı
-
14-01-2012 13:00 #1
kendimi daha önce tanıtmıştım, foruma yeni katıldm

27 Ocak gibi bir tarihte ilk uçağımı alacağım. Elektrik motorlu olacak. Size RC konusunda şunları aktarayım:
- Daha önce 2 tane rc helikopter kullandım, ikisinide kapalı alanda parçaladım.
- RealFlight G4 'te 1-2 modelde kalkış ve uçuşu çok rahat yapıyorum.
sadece size bu 2 maddeyi verebiliyorum, cebimi de fazla yakmayacak şekilde, THK dan bana hangi başlangıç modelini önerirsiniz? Benim için en önemli şeylerden biri Set olması, yani uçağı alıp bir de üstüne kumanda bile almak istemiyorum her şey tam gelirse daha iyi olur.
Benim aklımda Coota var fakat kararsızım...
-
14-01-2012 19:25 #2
komple set istiyorsan bütçene uyar mı bilmiyorum ama wingtiger tavsiye ederim.
Seagull Edge 540 EP::Twin Cargo Plane::WildCat Pusher::ANKA FPV::Sirius FPV::Extra 330S 3D::Great Planes Piper Cherokee & OS46 AX
Fatshark Goggles,1.3-800TX/RX, Sony600TVL Cam,Nova RTH OSD,Futaba 7C
-
14-01-2012 23:58 #3
Kaan burada hiç sevmediğimiz birşey aynı konu için birden fazla başlık açılması, aynı mesajın birden fazla yere yazılması, aynı soruların tekrar tekrar sorulmasıdır.
Bu tür üyelerin yazılanı okumadığı veya anlamadığı düşünülür. Çoğu kişi cevap yazmaz böyle durumda.
İkinci konu mesajlarda bir dediğinin diğerini tutmasıdır. 2 gün önce dediğini 2 gün sonra farklı şekilde söylersen olmaz. Kimse cevap vermese de ne yazdığını nasıl yazdığını okurlar.
11 ocakta
"Fazla zor gibi gelmiyor, fakat RealFlight G4.5 full kurulumu yaptım ve PlayStation/konsol kolu ile oynuyorum. Simulatorde Coota yoktu, bende yakın bir deniz uçağı seçtim -yanlış hatırlamıyorsam Seawind 'dı- kalkışta, genel uçuşta sorun yok. Fakat daha 1 kez bile doğru düzgün iniş yapamadım, ayrıca uçak simulatörde gereğinden fazla kırılgan, diyorum acaba simulatörde insanları model uçaklara karşı daha hassaslaştırmak için mi yapıyorlar, Coota 'da böyle olacaksa fazla dayanmaz diye korkuyorum."
diye yazıp da 3 gün sonra çok rahat uçuruyorum dersen sadece kendini kandırırsın.
Çok istiyorsan istediğin uçağı alabilirsin ama birden fazla başlık açarak sürekli aynı soruyu sorarak coota al diyecek birini bulamazsın. Bu aynı uçağı sorduğun 3. başlık.Yalakalık yapma, adam olmayı dene, başarırsan eğer çok daha keyifli olduğunu göreceksin.
-
30-01-2012 17:50 #4
valla aynı durum bendede var ama ben almak istemiyorum yapmak istiyorum oda nasıl olacak dedik kimseden çıkt çıkmadı varsa bilen kolay bir model önersinde yapalım
Konu Bilgileri
Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar
Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)