Konu Bilgileri;
- » Konudaki mesaj sayısı : 2
- » Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)
Toplam 2 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 2 arasi kadar sonuc gösteriliyor
Reklam Alanı
-
14-01-2012 20:36 #1
Mrb aranıza yeni katıldım. Kendi imkanlarımla sürat teknesi yapmaya çalışıyorum iş kumanda alıcısına kaldı. Elimde bitane kumanda geçti kumanda hakkında hiç bi bilgim yok. Kumanda hakkın'da ve alıcısını nasıl yapacagım konusunda yardımlarınızı bekliyorum. TŞK.
2012-01-14 19.29.36.jpg
-
14-01-2012 21:33 #2
Kendi imkanlarınla yapmak demek herşeyi evdeki ıvır zıvır malzemelerle ya da çevreden topladıklarınla yapmak değildir. Alıcı yapmak ileri derecede haberleşme elektroniği bilgisi gerektirir, motor yapmak için ayrı bir alan, tekne yapmak için ayrı bir alanda uzmanlık lazım. Böyle heveslenerek yanlış malzemelere harcanacak para ile 2 tane hazır tekne alınır. O fotograftaki kumanda bizim oyuncak dediğimiz basitlikteki modellerin kumandalarından bile daha kötü. İş kumanda alıcısına kaldı derken diğer taraflar tamamen bittiyse durum benim tahmin ettiğimden farklı.
Konu model tekne konusu ise ilgili bölüme aktaracağım ama henüz teknenin sadece adı geçti.Yalakalık yapma, adam olmayı dene, başarırsan eğer çok daha keyifli olduğunu göreceksin.
Konu Bilgileri
Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar
Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)