Aracımın tekerlekleri dönmüyor.
Konu Bilgileri;
- » Konudaki mesaj sayısı : 3
- » Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)
Toplam 3 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 3 arasi kadar sonuc gösteriliyor
Reklam Alanı
-
17-01-2012 20:25 #1
Merhabalar ben bugün BİM'den 50 tlye yiğenime rc jeep aldım kutusunda öyle yazıyor araç bmw x6 bugün aldık eve geldik 1 saat şarzda durdu yiğenim 8 yaşında o kullandı kullandı şarzı bitti şarza taktık o sırada canı sıkıldı arabayı kumandasız manuel bir şekilde oynadı bazen çok hızlı geri ve ileri çekti sonra aradan 3 saat geçti araba çalışıyor şarzı dolmuş fakat sağa sola çevirince kumandadaki yuvarlak şeyi arabanın tekerleği tam dönmüyor tak tak tak sesler çıkıyor sallanıyor sağa sola çevirince düzgün gitmiyor neden olabilir öyle yaptığı için bozulmuş olabilirmi ne yapmalıyım iademi edeyim ne yapayım fişi elimde araba dönmüyor tekerlekler bi düz bi dönüyor öyle öyle oluyor ne yapmalıyız iademi edelim basit bişeyse saat 8 oldu 9 olmadan götürelim çocuk ağlıyor acil yazarsanız sevinirim.
-
17-01-2012 20:44 #2
bu oyuncaklar için yapılabilecek hiç bir şey yok, değiştirmek seçenek olabilir.
Bu arada yeğeninizin bu şekilde kullanması aracın bozulmasına sebep olmuş olabilir. sonuçta motor karta elektrik basmaya çalışıyor.Losi Speed-T+Xcelorin 4800kv+Sidewinder Sv2
Carisma M14 Subaru
Custom made 1/8 Dodge AS250(Yapım aşamasında)
HALAYA DEVAM!
-
17-01-2012 21:00 #3
Konu Bilgileri
Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar
Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)