Kep yapcam yardım gerekli

Konu Bilgileri;

•  » Konudaki mesaj sayısı : 20
  •  » Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)

Bu Sayfayı Paylaşın :   Paylaş

Toplam 20 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Reklam Alanı
    Evet arkadaşlar bende bitane rc araç var ama oyuncak 500 m ah 4.6 v gücü var ben telden bi kep yapmayı düşünüyorum çok hafif bişey olcak 120 150 gr falan olur tahminim güçsüz motor takınca ev içinde vs hızlı gitmesini düşünüyorum yada vitrinlik amacım hoplamak zıplamak off road değil elektrikli motor zaten sizce olurmu ? 5 metre bakır tel almayı düşünüyorum nalburdan

Üyelik Tarihi Üyelik tarihi
    Feb 2011
    Nereden Nereden
    İstanbul
    Yaş Yaş
    19
    Alıntı cihanfsm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet arkadaşlar bende bitane rc araç var ama oyuncak 500 m ah 4.6 v gücü var ben telden bi kep yapmayı düşünüyorum çok hafif bişey olcak 120 150 gr falan olur tahminim güçsüz motor takınca ev içinde vs hızlı gitmesini düşünüyorum yada vitrinlik amacım hoplamak zıplamak off road değil elektrikli motor zaten sizce olurmu ? 5 metre bakır tel almayı düşünüyorum nalburdan
    http://www.hobbyrc.com/forum/threads...yapabilirmiyim

Bu soruyu burdanda sorabilirdin. Yeni konu açıp forumu işgal etmene gerek yok.
    Boşuna o araçla uğraşma. Yok telden kep , yok modifiye. Boşuna zaman harcarsın. Ver kardeşine oynasın. Herkes söylemiş. 10 kişinin söylemesini bekleme aynı lafları. Paranı biriktir ileride inşallah güzel bir aracın olur.

Ofna Hyper 7 "EP" Pro Futaba 4PL

ya tamamda belki tel hafif ya motor hafif bile olsa güzel bişey olur diye düşündüm yarın zaten değiştiricem

Feb 2009
    Nereden Nereden
    İstanbul
    Yaş Yaş
    17
    cihan tamam gençsin kanın kaynıyor üzel bir rc için tamam ama bu kadar konu fazla bir mesajını editleyerek sorabilirdin sonrakilerde ona göre cevap veriri.ama yinede cevap vereyim sanırımki herkeste benimle aynı görüşte olacaktır. şimdi elindeki araç bildiğimiz oyuncak ki bimden almışsınbimde bimhobbyshop diye bir bölüm yok sanırsam.şimdi aracının kepi zaten plastik sen telden yapsanda plastikten ne kadar hafif olabilirki? bunu düşüneceğine direk plastik kısmı sök vidalarından bakalım motor istediğin gibi olacakmı sanmıyorumki olsun.kardeşini düşün ve ona ver kendine rc araç al sende bizde rahatlayalım alınca sende göreceksin rc ve oyuncak inanılmaz farklı ama param yok oyuncak ama iyi birşey diyorsan nikko al rcye en yakın nikko hem kalitelidir ama sonuçta oyuncak modifiye imkanın sadece renk değiştirme olur.Lütfen eleştiri olarak görme bunları olumlu şeyler bunlar.ayrıyetten illa 1:10 almak zorunda değilsin git takara tomy drift al 1:26 aslanlar gibide kayar(yani boyuna göre) hem ucuzda yada xmods alabilirsin 2.el olarak

peki teşekkür ederim kutusunda 1:16 yazıyor dışarda buz var buzda güzel kayıyor ben senin dediklerine bi bakayım

http://forum.donanimhaber.com/m_46248924/tm.htm bu linkteki araçlar güzelmi bu nikkoların sıfırını nerde bulurum 100 lira civarına bulabilirmiyim

Feb 2009
    Nereden Nereden
    İstanbul
    Yaş Yaş
    17
    bak bunlarda oyuncak,nikko oyuncak dediğim gibi.mini-Z seni aşar 100 tl için xmods evo starter kitlere bakacaksın 50-70dolar arasında bunlara takaralar 39 olar+freeshipping en ucuz takara

Oct 2007
    Nereden Nereden
    Ankara-Isparta
    Yaş Yaş
    22
    Alıntı cihanfsm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    http://forum.donanimhaber.com/m_46248924/tm.htm bu linkteki araçlar güzelmi bu nikkoların sıfırını nerde bulurum 100 lira civarına bulabilirmiyim
    Linkteki araçlar satılmış Cihan lütfen baktığın konuların son mesajlarına da bakarsan sevinirim, 3 er dakika arayla mesaj yazmak yerine ne öğrenmek istiyorsan hepsini tek mesajda toplamaya çalış. Nerede bulurum sorusuna gelince araştıracaksın Cihan, araştırmaya buradan başlayabilirsin (Tıkla)
    GS Vision PRO Tuned Pipe, Hitec Aggressor SRX
    FG Monster Truck 4 WD, Zenoah 29cc ESP Ported, Walbro WT-990, İridyum Buji, Dominator Torque Pipe, Futaba 4PL

kardeşim oyuncak bunlar sen bize bütçe ver biz sana araç verelim

Feb 2009
    Nereden Nereden
    İstanbul
    Yaş Yaş
    17
    bütçe olarak 100 lira istek:offroad-drift-karda gitsin harun böyle birşey bulursan 10 tane alabilirim ben xmods dan yanayım bütçesine en uygunu o gibi
    Muzaffer abi tıkla yazan yere tıkladım baya güldüm ama haklısın

kar offroad diyosun xmods diyosun bütçeyi 150 yap 1/36 higroller filan al 80 dolara

Feb 2009
    Nereden Nereden
    İstanbul
    Yaş Yaş
    17
    evde yere pamuk atıcan xmods titanıda alacaksın pencereyide aç kar havası yerleride ıslat hafif hem pamuklar yere yapışır hemde pati felan çeker komik olur yokya bunu düşünerek değil drift için dedim

dalga geçmeyin ya benimde bütçem bu kadar ailem o kadar 500 lira falan vermeme izin vermez onun için sordum

bu arada highroller güzelmiş ben bunu 1 aya kadar alırım benim istediğim yüksek olması zaten türkiyede nerde bulurum acaba büyükçekmece beykent yakınlarında varmı bildiğiniz rc dükkanı

http://www.:censor::censor::censor::...RTR%20LOSB0237

burdan buldum 195 tl daha ucuza bildiğiniz yer varmı 150 tl dedi biri
    Konu cihanfsm tarafından (19-01-2012 Saat 13:06 ) değiştirilmiştir.

Oct 2007
    Nereden Nereden
    Ankara-Isparta
    Yaş Yaş
    22
    Cihan forumda yerli firmaların isimlerini yazamazsın, hem sansür uygulaması var hemde yasak. Aradığın aracı buraya tıklayarak bulabilirsin (TIKLA)

Şu Google nimetinin ne kadar yararlı olduğunun farkına varın artık lütfen
    GS Vision PRO Tuned Pipe, Hitec Aggressor SRX
    FG Monster Truck 4 WD, Zenoah 29cc ESP Ported, Walbro WT-990, İridyum Buji, Dominator Torque Pipe, Futaba 4PL

cihanfsm amainhobbies de indirim var araçda

amainhobbies.com/product_info.php/cPath/1_44_109/products_id/153012/n/Losi-1-36-Micro-HIGHroller-RTR

kargo 160 dolar görünüyor bir sorun var herhalde daha önce 34 dü

Feb 2009
    Nereden Nereden
    İstanbul
    Yaş Yaş
    17
    cihan istediğin yüksek olması diyorsunda bunun yükseklik boyu 5 cm zaten

listede bajada varmış görmedim kargo parası 17 dolar yani 97 dolar o da 150-160 tl ye geliyor

Feb 2009
    Nereden Nereden
    İstanbul
    Yaş Yaş
    17
    hahahahhahahahahaa

Herkez de kek yapar gibi kep yapıyo. Ben hazır kepi bile 1 aydır kesemedim. Bu milletin işi gücü yok kek pardon kep le uğraşıyo galiba
    Sakura Zero S 4s lipo 100km
    Team Associated B44 Factory Team
    Turnigy 1/16
    RC TEAM 216

Jun 2011
    Nereden Nereden
    Ankara , Keçiören
    Yaş Yaş
    16
    muzaffer abi bu tıkla olayını sevdim Gülmekten öldüm az önce

asıl mevzumuza gelincede bence biraz daha biriktirip 2. el maverick strada tc al
    Nissan 180sx 190mm kep bulanlar veya satanlar özel mesaj atsın lütfen

OnRoad = Sakura S Zer0 Drift spec
    OffRoad = Slash 4x4 Mod

Konu Bilgileri

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar

Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)