losi night crawler için pil yardımı !!!!!

Konu Bilgileri;

•  » Konudaki mesaj sayısı : 24
  •  » Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)

Bu Sayfayı Paylaşın :   Paylaş

Toplam 24 adet sonuctan sayfa basi 21 ile 24 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12

Reklam Alanı
    Tekrar edene kadar takıl bence sökmene gerek yoksa ve kendinden emin değilsen hiç bulaşma derim

Alıntı AhŞiL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tekrar edene kadar takıl bence sökmene gerek yoksa ve kendinden emin değilsen hiç bulaşma derim
    bence de şuan için iyi ,aslında deneme yanılma yöntemi yaparken yaparken şunu da farkettim,uzun kullanımdan sonra olmaya başlıyor.sankimotor yoruluyor veya ESC ısındığı zaman oluyor gibi..belki de alakası yoktur artık psikolojik olarak etkilenmeye başlamış da olabilirim bu arada profilinizde ki resim de ki arac da crawler sanırım ama gerçek arac görüntüsünde bayağı hoş görünüyor.scale mi deniyor bu tarza.aslında bende düşündüm ama tamiya ford olanın kit olmasından çekindim.rtr olarak bu tazr araç var mı tr de ?

Resimdeki Tamiya F350 highlift. Resimdeki halinden haricen scale malzemeleri de düzenledim. Resimdeki görüntüsü pek hoşuma gitmiyor. Yavaş yavaş zaman buldukça bişeyler değiştirip ekliyorum. Yolda sinyal lambalı yan aynalar ve sticker seti var. Bu hobide atlamaktan zıplamaktan ziyade gerçekçi görünüş ve sürüş tarzı beni daha çok eğlendiriyor. Herşeyde olduğu gibi bu araçta ülkemizde çok az. En son birileri kit olarak satmaya başladı oda normal satış rakamının çok üstünde. Forumda olupta aracını zevkle topladıktan sonra satmak isteyen hobicilerin araçları var bir sitede. Hazır toplanmış olan ve hoşuna gidenlerden birini düşünebilirsin. Saygılar

Alıntı AhŞiL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Resimdeki Tamiya F350 highlift. Resimdeki halinden haricen scale malzemeleri de düzenledim. Resimdeki görüntüsü pek hoşuma gitmiyor. Yavaş yavaş zaman buldukça bişeyler değiştirip ekliyorum. Yolda sinyal lambalı yan aynalar ve sticker seti var. Bu hobide atlamaktan zıplamaktan ziyade gerçekçi görünüş ve sürüş tarzı beni daha çok eğlendiriyor. Herşeyde olduğu gibi bu araçta ülkemizde çok az. En son birileri kit olarak satmaya başladı oda normal satış rakamının çok üstünde. Forumda olupta aracını zevkle topladıktan sonra satmak isteyen hobicilerin araçları var bir sitede. Hazır toplanmış olan ve hoşuna gidenlerden birini düşünebilirsin. Saygılar
    aynen katılıyorum düşüncelerinize, bende hobiye merak saldığımdan itibaren bi türlü tarzımı bulamadım,revo 3.3 le başladım olmadı,e-maxx aldım eh işde,yavaş yavaş orantılı araclara baktım sonraDA slash aldım yine aradığım olmadı. şuan içinde losi crawler beni memnun etti doğrusu,ama site de sizler gibi scale araclar sahiblerini görünce de imrenmemek elde değil...bende arac da çok düşük devir yüksek tork olayına bayılıyorum

Konu Bilgileri

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar

Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)