Benzinli bir RC araç istiyorum yardım(yeniyim)

Konu Bilgileri;

•  » Konudaki mesaj sayısı : 15
  •  » Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)

Bu Sayfayı Paylaşın :   Paylaş

Toplam 15 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 15 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Reklam Alanı
    bu işe yeni başlıcam 1 aydır fena merak sardım bu işe çok güzel bişey bütçem 300 tl benzinli bir araç yapmak istiyorum.drift yapmak istiorum sizce bunun için ne gereklidir bazı sitelerde 1.500 tl ye kdr çıkan rc modeller gördüm çok pahalı geldi bana buradaki arkadaşlar ise 300-400 tl ye güzel bir şey yapabileceğimi söylüor ancak off road yada buggy tarzı birşey istemiorum amerikan klasiği olacak ford mustang,dodge challenger gibi kepler çok daha güzel olur önerilerinize ve yorumlarınıza açığım lütfen yardım edin çok meraklıyım.

benzinli derken nitrolu kastettiniz galiba 300 chatos var benim bildiğim zaten onlada drift yapılmaz zaten nitrolu araçlar driftte uygun değildir. Bence sizin bakmanız gereken araçlar maverik
    E 10
    Sakura s zero

Kep sizin zevkinize kalmış

benzinlilerde var ama nitroluda olur fark etmez bnm için dediğiniz modellere bakacağım sağolun

birde bu dediğiniz araçlar kaç tl+türkiyenin neresinden alabilirim konyada varmıdır? kendim karamanda yaşıyorumda

sakura kıt olarak gelir bütün parçalarını ayrı alırsınız motor esc kumanda servo pil vs ama maverik ve e 10 öyle değil rtr dir kutudan çıktığı gibi kullanabilirsiniz

kutudan çıktığı gibi kullandıklarımı kaç tl ye bulabilirim ? ve kutudan çıkanların kepini deiştirebilirmiyim?

tabikide değiştirebilirsin ama carismalara bakma fiyat olarak ne desem yalan olur ama sakurayi 350 tl ye toplanır tabi yurt dısından alışveriş yapmak kaydı ile

ben bi hpi buldum toyota corolla 320 tl dior sizce iyimidir. 4 çekermiş ve kepide güzel drift içinmiş

yanlız bu elektrikli gibime geldi bide siz bakın isterseniz

Hpi E10 elektriklidir foruma sponsor olmayan yerli firmaların linklerini paylaşmak yasaktır.

Bilginize,
    Konu Nobran tarafından (28-01-2012 Saat 17:12 ) değiştirilmiştir.

şimdi o size kalmış iyi olursa allahtan kötü olursa benden olmasın araçi almadan önce iyice incele görmeden alma

saolun yardımınız için birazda olsa bilgi sahibi oldum

şu anda mobilim telden giriyorum akşama daha detaylı konuşuruz çünkü verdiğiniz kimle bakamıyorum + forumda yurt içi link vermek yasak

Üyelik Tarihi Üyelik tarihi
    Oct 2007
    Nereden Nereden
    Ankara-Isparta
    Yaş Yaş
    22
    Alıntı erensipahi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu işe yeni başlıcam 1 aydır fena merak sardım bu işe çok güzel bişey bütçem 300 tl benzinli bir araç yapmak istiyorum.drift yapmak istiorum sizce bunun için ne gereklidir bazı sitelerde 1.500 tl ye kdr çıkan rc modeller gördüm çok pahalı geldi bana buradaki arkadaşlar ise 300-400 tl ye güzel bir şey yapabileceğimi söylüor ancak off road yada buggy tarzı birşey istemiorum amerikan klasiği olacak ford mustang,dodge challenger gibi kepler çok daha güzel olur önerilerinize ve yorumlarınıza açığım lütfen yardım edin çok meraklıyım.
    Eren bu iş malesef merak etmeyle olmuyor, 300tl ye benzinli araç bulamazsın ancak ikinci el nitrolu araç bulabilirsinki 300tl ye alacağın ikinci el nitrolu arabadanda çok fazla birşey bekleme.

Forumda araba önerisi için yardım istemekten ziyade bol bol araştırma yapmak gerekir. Araştırma yapmaktan kastım sürekli konu açmak değil. Sözüm meclisten dışarı, araştırma yap dediğimiz pek çok kişi kafasına takılanları araştırıp öğrenmek yerine kafasındaki her soru işareti için ayrı ayrı konu açıyor. Dediğim gibi bu işin bel kemiği araştırma, yani bol bol okumak.

Son olarak foruma sponsor olmayan yerli firmaların linklerini paylaşmak yasak

Sevgilerle,
    GS Vision PRO Tuned Pipe, Hitec Aggressor SRX
    FG Monster Truck 4 WD, Zenoah 29cc ESP Ported, Walbro WT-990, İridyum Buji, Dominator Torque Pipe, Futaba 4PL

yasak olduğunu bilmiordum özür dilerim.verdiğiniz bilgiler için tşkrr ediyorum.araştırma yaptım ve bu iş fazla maliyetli olacağından vazgeçtim

Üyelik Tarihi Üyelik tarihi
    Jan 2012
    Nereden Nereden
    Adana
    Yaş Yaş
    14
    Alıntı erensipahi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yasak olduğunu bilmiordum özür dilerim.verdiğiniz bilgiler için tşkrr ediyorum.araştırma yaptım ve bu iş fazla maliyetli olacağından vazgeçtim
    elektrikli bakmanı öneririm

Konu Bilgileri

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar

Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)