Eksozdan kaçırma

Konu Bilgileri;

•  » Konudaki mesaj sayısı : 5
  •  » Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)

Bu Sayfayı Paylaşın :   Paylaş

Toplam 5 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 5 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Reklam Alanı
    Eksoz aldığı bir darbe sonucunda resimde görülen lastik conta parçalandı.Burdan kaçırma yaptığı için eksozdan stop edemiyorum arabayı. Conta boru ile birlikte satılıyor ve 20 dolar.Başka marka ve modelde bu contayı tek temin edebilirmiyim. Yada buraya ısıya dayanıklı ne koyabilirim.
    b_299201012055420.jpg
    HPİ TROPHY 4.6 TRUGGY

teflon ile sarıp monifoldu üstüne geçirebilirsiniz. benimde o dediğiniz conta manifolta küçük geliyordu üstünü teflon ile sarıp kalınlaştırdım ve o şekilde taktım hiçbir sorun yok çünkü teflon yüksek ısılara dayanıklıdır. Teflon_Bant.jpg

Teşekkür ederim. Aslında teflonu düşünmüştüm ama dayanırmı diye tereddütteydim.Benim eski contadan çok küçük yarım ay şeklinde bir parça kaldı üstüne saramam ama teflonu kalın sararak olur sanırım.
    HPİ TROPHY 4.6 TRUGGY

önemli değil. yani benim bildiğim kadarıyla 700 C kadar dayanıklı bir malzeme teflon bende kendi aracımda kullanıyorum bir sorun yaratmadı şimdiye kadar.

ısıya dayanıklı silikonlar var yada sanayilerde satılan sıvı contalar onlarıda bi göz gezdirin derim ama ben baştan söylemek istiyorum silikon ile yaparsan o manifol oradan bırak kaçırmayı cikartamassin bile

Konu Bilgileri

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar

Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)