Prof şase çok kararsız kaldım yardım...

Konu Bilgileri;

•  » Konudaki mesaj sayısı : 11
  •  » Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)

Bu Sayfayı Paylaşın :   Paylaş

Toplam 11 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 11 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Reklam Alanı
    Arkadaşlar ingiltereden kuzenıme getırttırmeyı dusundugum bırkactane şase var fakat cok arada kaldım DRIFT için kullanacam ... 1-YOKOMO DRB 2-OTA 3R3 Acıkcası bu ıkı arac arasındayım prof sase oldugu ıcın saglam bırtane almak ıstıyorum bunlardan hangısı sızce daha basarılı bırde tavsıyelerınız varsa cekınmeyın paylasın :O)

2 side güzel araçlar bence daha fazla araştırma yapın internette , kullanan bir kaç arkadaş var zaten, mesela drb tr de bi tane var emre arkadaşımızda , ota-r3r ve ota-r31 tr de çoğalmaya yeni başladı , kendi adıma şöyle söyleyebilirim , ben olsam R3R alırdım.

Üyelik Tarihi Üyelik tarihi
    Oct 2006
    Nereden Nereden
    Manchester
    Yaş Yaş
    37
    Drbnin agirlik dagilimi otadan daha iyi. ota 60\40 iken drb 50\50. iki sasede ingilterede satista degil o yuzden burdan bulmaniz zor. Bulsaniz bile mesela 400 dolarlik sasaye 400 pound odersiniz. buda ortalama 600 kusur dolar yapar. Disaridan ukye getirmeye kalkarsaniz 400 dolarlik sase vergi gumruk ile yine pahaliya gelir.

Jun 2011
    Nereden Nereden
    Istanbul
    Yaş Yaş
    27
    iki şasi de birbirine yakın aslında, ama murat abi'nin dediği üzere ağırlık dağılımı drift için ciddi önem arz ediyor. bence fiyata ve yedek parça teminine göre de karar verebilirsiniz.

Onur'un dediği gibi Ota kullanımı hızla yayılıyor Türkiye'de... Yedek parçalarının da yakında sakura gibi olacağını tahmin ediyorum

Yardımcı olanlara tesekuur ederım sanırım arac r3r olacak ... fakat nerden alabılecegım bu aracı o konuda yardımcı olabılecek varmı?tr den almaya kalkarsam 1300 tl cıvarı kredı kartına taksıt yapmak ıstersemde 1500 tl cıvarı oluyor araba çokk :S

Jun 2011
    Nereden Nereden
    Istanbul
    Yaş Yaş
    27
    bu konuya göz atmanı tavsiye ederim. Murat abi baştan aşağı kitabını yazdığı için r3r ile ilgili hemen her sorunun yanıtı var sanıyorum

http://www.hobbyrc.com/forum/threads...ht=#post969336

Oct 2006
    Nereden Nereden
    Manchester
    Yaş Yaş
    37
    Cenk, fiyati makul seviyeye inerse olabilir ama su an itibari ile oldukca yaygin olabilecegini hic sanmiyorum.

Sase Kibrista 615$, USA`de 448$, Japonyada 468€

Eklenmesi gerekenler
    * On/arka pulley holderlar lazim. Tanesi USA`de 70$, Japonyada 70€, Tr`de 190TL.
    * Sasenin esnemesi onliyen Frame Assist Set USA`de 20$, Japonyadan 18€, TR`de 47TL.
    * Yaylar (10`lu set) USA`de 20$, Japonyada 20€, TR`de 44TL.
    * Suspansiyon kollarini tutan mountlardan iki tane lazim. Tanesi USA`de 15$, japonyada 9.90€, TR`de 24/26TL.

Bunlarin ustune (aldiginiz yere gore) posta, gumruk vergiyide ekle.

Jun 2011
    Nereden Nereden
    Istanbul
    Yaş Yaş
    27
    murat abi r3r değil de, ota-r31 ve çin çakması teh-r31 çok yaygın olmaya başladı, onu kasdetmiştim. Ama gönül ister ki dediğin gibi r3r'nin de fiyatı inse de herkes alabilse

sakın 10-20 dolar ucuz diye y.dısında aliyim sakın deme gümrük yersin daha pahalıya almış olursun kıbrıstan alırsan gümrük vergiymiş osuymus fln uğraşmıosun direk evine geliyor ben aldım test ettim herşeyimide kıbrıstan alıyorum bütün yedekler NCRC de mevcut

Ya sonuçta sokakta kullancaksınız bu kadar pahalı araçları pistde kullanmak lazım yada hiç almayacaksın. Yoksa sokakta kapıda heder olup gidiyorlar.
    Sakura Zero S 4s lipo 100km
    Team Associated B44 Factory Team
    Turnigy 1/16
    RC TEAM 216

Kıbrıs fırmayısla konustum cok pahalıya saıtyolarlar aracı 1300 1400 lıra dedıler sanırım :S

Konu Bilgileri

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar

Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)