Steering ekipmani resimli sorun (arti aracin durmama sorunu)
Konu Bilgileri;
- » Konudaki mesaj sayısı : 3
- » Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)
Toplam 3 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 3 arasi kadar sonuc gösteriliyor
Reklam Alanı
-
03-02-2012 22:32 #1
Merhabalar, 2 gunluk aracimla ilk kazami yasadim, arac fren vermeme ragmen durmadi gaz kesince de arada kendi kendine devam ediyor anlamadim. Yagisli havadan fren tutmuyor olabilir ama diger ihtimal kumandadaki gaz ayari da kisikta yani kendi kendine gazlamiyor. bu ilk sorun. Ikinci soruna gelir isek. (resim benim degildir sasi ayni diye kullaniyorum)
Aracim park halindeki bir aracin lastigine sikisti durmama sorunu yuzunden (gaz kesmeme) ve kepinin on sol sabitleme piminin bagli oldugu cubugu egdi ve kirmiziyla isaretlenen parca once govde tarafindaki oynar kure aksamdan cikti, onu yerine taktim kullandim. Sonraki hafif temasta bu sefer teker tarafindan cikti. onu taktim tekrar kullandim gene govde tarafindan cikti. Takmasi cok sert geliyor parmaga ama en ufak bir carpismada cikiyor yerinden ve aracin on sol tekerleginin servoyla baglantisi kesiliyor. Baska bir parcada hasar yok gozukuyor. Onemli birsey midir yoksa cok kolay tamir edilebilir mi? kure gibi tak cikar kismina cit sesiyle beraber zorlayarak oturuyor o cubuk ama iki taraf ta sanki lacka olmus.
Herhangi bir tavsiyeniz var mi?
simdiden tesekkurler
-
04-02-2012 01:20 #2
1. sorunda sanırım rölanti devri yüksek ondan gaz yiyordur.
2. de ise turnbuckle başları var plastik kafası oval şekilde onlar genişledi sanırm onlardan çıkıyor olsa gerek, eğer yanlış anlamadıysam.| Losi 8ight 2.0 Truggy | + | Spektrum DX3S |
-
04-02-2012 01:45 #3
Cevabin icin tesekkur ederim. O kepceye benziyen yumurta gibi seyin ustune tik diye gecen parca turnbuckle ise odur. yerine oturuyor ama temasta cikiyor. ayrica rot ayari mi gerek ne. tekrar taktigimda yerine tekerler biraz acisiz duruyordu. Ayrica araci kar ve su ustunde kullandim. belki de frene bassam bile islakliktan tutmuyordur. cunku biraz calistiktan sonra rolantiyi kisiyorum.
Konu Bilgileri
Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar
Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)