Mersin HobbyRc Off-road pisti

Konu Bilgileri;

•  » Konudaki mesaj sayısı : 48
  •  » Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)

Bu Sayfayı Paylaşın :   Paylaş

Toplam 48 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Sayfa 1 Toplam 3 Sayfadan 123 SonuncuSonuncu

Reklam Alanı
    Mersin hobbyrc olarak bir off-road pistimiz oldu sonunda. gangboy ( utku ) arkadaşımızın sayesinde Teşekkürler bugünde piste gidip e-maxx ve savage 25 i tam manasıyla testini yapmış olduk e-maxx i herkese tavsiye ediyoruz utku çağlar recai ahmet ve ben olarak. e-maxx harbiden çok iyi bi off-road olduğunu ortaya koydu. yarıştada e-maxx kalkışta savage'i açık ara farklı geçti. 5 turluk yarışın sonunda son anlarda savage'in yırtınması sonucuyla berabere tamamlandı. ( vallai e-maxx neler yaptı hala aklım almıyo neymiş bea ). Ersin abi çok şey kaçırdın benceeeeee
    RC'lerimizden ve pistimizden bi kaç görüntü.

bugünkü yarış harbiden zevkliydi ve e-maxx gözümüzde bi 5-10 kat daha yükseldi, e-maxx almak isteyen ve elektrikli olduu için yavaş olacaını düşünüp vazgeçmeyn bügun kü yarışta savage'e kafa tuttu virajlarıda daha iyi aldıı için hep bir adım öndeydi...
    resimleri koyacaktm ama bilgisayarda bi sorn çıktı o yüzden yarın koycz...

Üyelik Tarihi Üyelik tarihi
    Apr 2004
    Nereden Nereden
    ˙·٠• Adapazarı •٠·˙
    Yaş Yaş
    28
    resimleri bekliyoruz... E-maxx sahibi biri olaraktan gurur duydum aracımla bidaha

duyacaz tabi ya ben bukadar olduunu beklemiyordum az kala satacaktm arabayı iyiki bi nası gidiyo diye denemişim offroad anlamında ilk kullanışmdı bu..
    yarınki yarışta t-maxx, e-maxx, savage, rustler depişcez.
    time-trial yaptık pistte(savage ile) ortalama pisti 50 sn.yede tammlayabildk...

E-maxx ciddi ciddi ilgimi çekmeye başladı. Uzun zamandır inceliyorum. Askerlik olayı olmasa hiç durmaz alırdım. İçimde kalıcak...
    NTC3 Factory Team
    Traxxas Revo 3.3
    Ofna Ultra Mbx

ve sonunda resimler
    Eklenen Resim Ön İzlemesi

off-road pistimizden görüntüler

savage, e-maxx, t-maxx

recai, ahmet, gokhan, ve ben

birazdan piste dogru yola çıkıcaz bugünde güzel resim yakalarsak foruma koymaya çalışacaz off-road pistimiz bütün hobbyrc üyelerine hayırlı olsun.

bütün hobbyrc üyelerine sesleniyorum eğerki olurda yolunuz düşerse veya gelmek isterseniz herzaman bekleriz. bu yaz geç oldu ama yaz sonunda pisti çimlendirecez.. pistte eksik gördükleriniz veya önerileriniz varsa yorumlarınızı bekliyoruz. yorumlara göre piste şekil vermeye çalışacaz.

Saol Gang Cok guzel PIst yapmıssıNIz Baya UgrasmıssıNIz bellı Vatana Mıllete Hayırlı OLsun
    Mugen Mtx-4R, Powered by Sirio, Directed by Futaba , driven by Onur KARAC.....

Emeği geçen herkesin eline sağlık,pist gerçekten çok güzel olmuş.Biran orda olmayı istedim,hakkaten keyifli vakit geçirmişe benziyorsunuz,bütün mersin halkına hayırlı uğurlu olsun (Piste koymak için HobbyRC Off Road Pisti yazılı bi tabela yapıp göndersekmi ne yapsak

Offroad arabam yok ama benim bile içim gitti. Yapması bile çok keyiflidir. Ellerinize sağlık. Bizimde Ankara'da on road projemiz var umarım sizinki gibi güzel olur...
    NTC3 Factory Team
    Traxxas Revo 3.3
    Ofna Ultra Mbx

Üyelik Tarihi Üyelik tarihi
    Apr 2004
    Nereden Nereden
    Istanbul-avr.
    Yaş Yaş
    28
    pistte emeği geçen herkesin eline sağlık.. pist gerçekten güzel olmuş..ah orda olup gazlamak vardı şimdi
    Ela gözlümün nazına, hastayım fordun ara-gazına :yuppiyuv:

bravo ellerinize sağlık biraz da tümsek falan yapsaydınız güzell olurdu atlama rampası falan

Evet oldukkça güzel gözüküyor... emegi gecenlerin ellerine saglık.
    Mehmet Ankara' daki on road projesi nedir? Benim haberim yok

Kimsenin haberi yok henüz. Daha somut bir adım atmışta değiliz. Köksalın bağ'ı var. Orada bir pist yapmayı istiyoruz. Şimdilik sadece bir istek. Ciddi bir adım atılacak olursa ilk size haber verceğim...
    NTC3 Factory Team
    Traxxas Revo 3.3
    Ofna Ultra Mbx

saniyorum 1 tane rampa var, rampalari biraz daha arttirsaniz daha iyi olur gibi geldi bana ama bizim Autodromdaki piste baktigimizda super gozukuyor mersin pisti, elinize saglik, bir de araclar giredken cekilen fotolari gorsek daha super olur, bizim ilk off road yarisimiza kadar istanbulda da buna benzer bir yer yapsak super olur.
    t-maxx, neden mi, duymamis olayim

yakında resim yerine videolar ekleyeceğiz, pist amatörce ama cidden çok güzel oldu bence. şu an tek sorun zeminin tam olarak yerleşmemiş olması. araçları 2.5-3 metre yükseklikten kullanınca keyfi bir başka oluyor inanın.

mehmedim bu pist tam senlik bence sen duramaz mersine de gelirsin misafir ederiz seni. rampalar içinse, pistte sanırım 10-11 tane rampa vardı ama resimde pek belli olmuyor. videolardan daha iyi seçersiniz artık kısa zaman sonra eklenecektir, özellikle mehmet için

Konu Bilgileri

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar

Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)