Anketimiz: Tamiya mı? Hpi mı?

Katılımcı sayısı
78. Anket kapatılmıştır
  • Hpi

48 61,54%
  • Tamiya

30 38,46%

Tamiyamı? Hpimı?

Konu Bilgileri;

•  » Konudaki mesaj sayısı : 24
  •  » Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)

Bu Sayfayı Paylaşın :   Paylaş

Toplam 24 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu

Üyelik Tarihi Üyelik tarihi
    Jan 2006
    Nereden Nereden
    ˙·٠•●İstanbul●•٠·˙
    Yaş Yaş
    20
    Arkadaşlar Tamiya ve Hpi arasında karasız kaldım bana yardım edebilirmisiniz sizin favoriniz hangisii???

Feb 2006
    Nereden Nereden
    istanbul/basaksehir
    Yaş Yaş
    22
    tamamen zevk meselesi

tamiyanın kepleri daha güzel. iç aksam konusunda fikrim yok.

bence hpi biraz daha pro. ben tavsiye ederim ama tamiyanında çok kaliteli olduğunu unutmamak lazım
    HeRşEy TüRkİyE iÇiN

Hpi rs4 evo 3
    Ofna cd3 - lrp z.18s pro spec. 2
    Hpi Savage X

ikiside kalitesi ispatlamış makineler bende 3 tamiya var 3ünden de memnunum hpi'ı kullanan arkadaşlar daha iyi bilir benim yok maalesef

Jun 2004
    Nereden Nereden
    ISTANBUL / / Kadıköy
    Yaş Yaş
    23
    Hangi dalda eleştiriyoruz veya karşılaştırıyoruz ?

tamiyanın yenı cıkardıgı trf 415 serısı hpı gore daha ıyı sanırım ( zevk meselesı bıraz ) ama arac hpı gore de bır cok alemınyum oarcası hazır sekılde...ama hpı yıda yabana atmamak lazım...
    Eklenen Resim Ön İzlemesi

buda tamıya trf 415
    ayrıca tamıyanın parcası hpı a gore daha ucuz ..ama hpı da pro sasede daha basarılı.. ben hpı cıyım daha cok ...aslında tamamen zevk meselesiii
    Eklenen Resim Ön İzlemesi

trf 415 3 yıllık bır sase fakat her sene guncellenıyor. Yarıslarda butun kupaları topluyor.Zaten su an tek basarısı ep yarıslarında ve bu aracla. Baska bana gore yarısacak gp de felan guzel arabası yok tamıyanın.

ep dersen tamiya gp dersen HPI derim ben...

başlangıç arabası olarak gösterilen arabalardan Tamiya TG-10 ve HPI RS4 3 EVO dan her ikisine de sahip oldum HPI ın daha performanslı biraz daha detaylı falan olduğu daha tatmin edici bi araba olduğuna karar verdim bence dediğim gibi ep istiyorsan tamiya gp istiyorsan HPI al....
    (059K0469) MUGEN MTX-4 with NovaRossi NSR12S3 Engine

Alıntı KLL Nickli Üyeden Alıntı
    tamiyanın kepleri daha güzel. iç aksam konusunda fikrim yok.
    +1
    kep konusunda tamiyanın üstüne yok bence.. tamamen orjinaline sadık kalınarak yapılan lisanslı kepleri var.. özellikle wrc kepleri en küçük stickerına kadar hangi yılın hangi yarışında kullanılmış araç model alınarak yapıldıysa onun tıpatıp aynısı.. (ne cümle kurdum ama )

May 2004
    Nereden Nereden
    istanbul
    Yaş Yaş
    24
    tamiyanın benzınlı araclar bencede berbat ama elektrıklıde guzel modellerı var baslangıc modellerı bıraz zayıf kalsada yuksek modellerınde cok basarılılar ayrıca tamıyanın parca sıkıntısı yok turkıyede

hpı da ıyıdır ama bıraz parca problemlerı var ayrıca tamıyadan da pahalıdır
    ben senın yerınde olsam baslangıc modellerı konusunda tamiya ılerkı sevıye modellerınde ıse hpi onerırım

May 2005
    Nereden Nereden
    trabzon
    Yaş Yaş
    33
    tamiya ep konusunda iyi olduğunu sanıyorum bende kullanıcı olarak gp olarakta hpı diyorum bende kararını bence bu doğrultuda yapmalısın
    EVET

MArka Şase karşılaştırması yanlış bence.Tamiyanın şasesi var dünya şampiyonu şasesi var çok basit.Hpi da böyle bi R-40 a bak birde rs4 e.Elma armut karşılaştırmasını dogru yapmalıyız bence
    Mugen Mtx-4R, Powered by Sirio, Directed by Futaba , driven by Onur KARAC.....

Mar 2005
    Nereden Nereden
    ankara,kıbrıs
    Yaş Yaş
    29
    arkadasım neden sadece tamiya ve hpi. Associated neden dusunmuyoırsun ep dede gp dede basarılı saseleri var ve herhangibir sasesini aldıın zaman nekadar istersen okadar mod yapabilirsin ve pro saseye cevirebilirsin ama tamiya ve hpi oyle degil (gp olarak degerlendirdiimizde)

yaw varya tutturmuşunun associated ileriye dönük ileriye dönük arkadaşkar lütfen yaa sanki rs4 3 evo mod. lanmıo lütfen yani bi markayı yükseltirken bi markayıda kenara atmayın oda güsel oda güsel die düşünüorum
    ..Scuba Diving.. ..KODOSK..
    ..Su Altı Ragbi.. ..Bodybuilding..

Mar 2005
    Nereden Nereden
    ankara,kıbrıs
    Yaş Yaş
    29
    gp de asso hpi danda tamiyadanda iyidir hem sen ne karısıyosunki bu işe ben bu fikri sana vermedim soran arkadasa dedim . sana iyi modlamalar

Feb 2006
    Nereden Nereden
    istanbul
    Yaş Yaş
    27
    arkadaslar çok ciddi tereddüt içerisindeyim.. tamiya tg-10 mk1 ve hpi rs4 evo3 rtr.. hangisinin parçasını daha kolay bulurum? tamiya biraz eski bir model diye duydum.. mesela tamiyanın 5 sene her parçasını bulabilir miyim?? ve nerede bulabilirim???

Evet tamıyanın cok eskı parcalarını bıle bulursun en son toparladıgım vıntage tamıya 93 modeldı ve yaklasık sıfırdan dızdım herseyını. Tamıya parca yonunden dunyanın her yerınde var İstanbuldada cok buyuk stogu olan parca yonunden sorun cekmeycegın magazasıda var. Fakat tercıh ettgın aracta sadece saglamılık ve parca dusunuyorsan tg10 ıdeal.Ama bırazdaha hız ve yarısları dusunuyorsan daha komplıke olan hpı tercıh edebılırsın.

al bi elektrikli hpi rs4 uzun bi süre araç alma. pro 2 ve 3 tercih edebilirsin.
    Büyük Türk ordusu! Dünyanın hiçbir ordusunda yüreği seninkinden daha temiz ve daha sağlam bir askere rastgelinmemiştir. 1921

Gazi MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Konu Bilgileri

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar

Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)