HobbyRC | Tuning Show 2006'da [26-28 Mayıs]

Konu Bilgileri;

•  » Konudaki mesaj sayısı : 225
  •  » Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)

Bu Sayfayı Paylaşın :   Paylaş

Toplam 225 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Sayfa 1 Toplam 12 Sayfadan 1234 ... SonuncuSonuncu

Reklam Alanı
    26-28 Mayıs tarihleri arasında CNR'da yapılacak olan Tuning Show 2006'da HobbyRC olarak bizimde standımız olacak, şuan hazırlıklarını yapmaya başladığımız bu fuarda görsel olarak insanları standımıza çekmek için programlar yapmaya başladık bile..Hatta şuan standımıza koyacağımız araçları seçmeye çalışıyoruz, ayrıca standda dev ekran LCD'den RC Videoları izleticez,bunun yanında fuar süresince değişik organizelerle fuara katılanlara RC Showlar yapmayı planlıyoruz, kısaca çok ama çok güzel geçeceğini düşünüyoruz

Geçen senede son anda katılmıştık bu fuara ve çok büyük keyif almıştık, bu sene işallah erkenden hazırlıklarımızı yapıp daha organizeli katılıcaz.

Fuar ile ilgili gelişmeleri bu başlıktan duyurmaya devam edicez
    Konu 100kmh2sn tarafından (28-02-2006 Saat 15:19 ) değiştirilmiştir.

Üyelik Tarihi Üyelik tarihi
    Feb 2006
    Nereden Nereden
    İstanbul
    Yaş Yaş
    40
    bu süper oldu
    antalya olarak mutlaka geleceğiz
    yardımımız olur ise seve seve elimizden geleni yaparız
    orada herkesle tanışma imkanı olmasıda çok iyi olacak
    genel bir toplantıya dönüşebilir belkide
    başarılar

Apr 2005
    Nereden Nereden
    istanbul/avcılar/bahçeşehir
    Yaş Yaş
    32
    Alıntı 100kmh2sn Nickli Üyeden Alıntı
    26-28 Mayıs tarihleri arasında CNR'da yapılacak olan Tuning Show 2006'da HobbyRC olarak bizimde standımız olacak, şuan hazırlıklarını yapmaya başladığımız bu fuarda görsel olarak insanları standımıza çekmek için programlar yapmaya başladık bile..Hatta şuan standımıza koyacağımız araçları seçmeye çalışıyoruz, ayrıca standda dev ekran LCD'den RC Videoları izleticez,bunun yanında fuar süresince değişik organizelerle fuara katılanlara RC Showlar yapmayı planlıyoruz, kısaca çok ama çok güzel geçeceğini düşünüyoruz

Geçen senede son anda katılmıştık bu fuara ve çok büyük keyif almıştık, bu sene işallah erkenden hazırlıklarımızı yapıp daha organizeli katılıcaz.

geçen sene gelelememiştim, bu sene mutlaka ordayım, fuardan önce şu hobbyrc t-shirt leri falan yapsak. Gelecek arkadaşlar o t-shirtleri giyer güzel olur diye düşünüyorum. Bu arada içerde nitro araç çalıştırmaya izin veriyorlar mı? kyosho'yla bir kafa kaldırma gösterisi yapmak isterdim
    The LST2 eats up Revo's and sh*ts out Savage's!

Halit,
    Geçen sene içerde 1/5 çalıştırmıştık ve fuar alanında süper bir ilgi oluşturmuştuk, bu senenin çok daha eğlenceli ve iyi geçeceğini düşünüyorum. Fuarla ilgili bazı çalışmalarımız var, yeni fikirler olursa mutlaka bizlerle paylaşın,elimizden geldiğince değerlendirmeye çalışırız

Feb 2006
    Nereden Nereden
    West Lafayette, IN
    Yaş Yaş
    22
    dev ekran lcd yerine, projektör kiralamaya bakın bence..

Apr 2005
    Nereden Nereden
    Yaş Yaş
    32
    1- 127" plazması olup kiraya veren bir firma biliyorum, samimi arkadaşım pazarlık yapabilirim.
    2- sticker, broşür veya evrak basımı için bir kaç matbaa biliyorum yardımcı olabilirim.

Apr 2004
    Nereden Nereden
    İstanbul
    Yaş Yaş
    21
    ben zaten gecen seneki gibi fuardayim bu sene kismet belkide arabai cikarabiliriz yetistirebilirsek olmassa gelip gezicez fuari.Sukru abi benden bi yardimin bi istegin olursa her zaman yardimci olurum.Fuarda oradayim.

Halit,

Öncelikle teşekkür ederim
    LCD konusunda ben bir fiyat aldım ama sende bu konuda bize fiyat alabilirsen sevinirim, sticer içinde aldım, broşür konusundada tasarım yönünde çalışmamız olacak,bu yüzden fiyatı henüz alamadım..Biz en iyisini yapmayı istiyoruz ama bildiğiniz üzere şuan sitenin geliri yok, durum böyle oluncada biraz kısıtlı kalıyoruz..Şuan sponsor çalışması içindeyim, eğer bulabilirsem görün bakın fuarda HobbyRC standı gümbür gümbür olacak, sizinde bu konuda bilginiz olsun bu konuda bize destek vermek isteyen bir firma olursa, bizlerde elimizden geleni yaparız

Ümitcim teşekkürler, fuarın 3 günüde işallah orada olucam, bu hobiye duyarlı olan herkesi orada görmek istiyoruz, hatta zamanı olan arkadaşlar hergün bizlerle orada olabilirler

Apr 2005
    Nereden Nereden
    Yaş Yaş
    32
    sponsorluk konusunda yardımcı olabileceğimi düşünüyorum, bana sponsor olarak ne tarz bir firma aradığımızı ve sponsor olacak bir firmaya ne tip reklam olanakları sunduğumuzu biraz özetleyebilir misin? bende buna göre bir kaç kişi ile temasa geçip kaynak bulmaya çalışacağım.

Nov 2005
    Nereden Nereden
    istanbul-Zeynepkâmil
    Yaş Yaş
    26
    Değerli Şükrü bey.
    Projeksiyon ayrıca siemens easyfly yüklü bir sistem ile destek verebileceğimizi düşünüyorum ayrıntılı olarak görüşmemiz lazım. (Softland web solitions)
    teknikdestek@softlandtr.com
    Ölü diriliyor dikkat edin Öküzler için kıyamet alameti olmasın bu???

evet projeksıyon ısını ben ayarlarım daha mantıklı olur bence.. sukru bey benımle baglantıya gecebılırsın ıstersen...
    ayrıca ses sıstemı yapalım guzelce bu konudada yardımcı olabılırım...
    Konu CELLAT tarafından (28-02-2006 Saat 20:52 ) değiştirilmiştir.

Apr 2004
    Nereden Nereden
    İstanbul
    Yaş Yaş
    21
    hadi hayirlisi temas lar oluyor heralde anladigima gore sukru abi insallah ben en az 2 gun orada olacagim kismetse.size kolay gelsin

Her ne kadar foruma ve aranıza yeni katılsamda her türlü hizmete ve yardıma hazırım...Standa koyulacak araçlar hangi kriterlere göre seçilecek? Yardımcı olursanız işlerinizi kolaylaştırmak için araçlar hazırlayabiliriz diye düşünüyorum...

Birde Sticker konusunda birkaç tasarımcı ve grafiker arkadaşım var bende uğraşıyorum ama onlar profesyonel....seve seve yardım edeceklerdir...

Alıntı 100kmh2sn Nickli Üyeden Alıntı

şükrü bey fuar standının tasarım ve yapımı konusundada benim şöyle bir faydam dokunabilir. eğer yer aldıysanız fuardan stand alanı benim kuzenlerimin mimarlık ofisleri var onlar bütün fuarlarda en az 5 ila 10 stand yapıyorlar firmalar ile anlaşmaları var. eğer gerekirse ve kendi mimarınız yoksa kendisi ile kontağa geçirebilirim. bir indirimi olur illaki. teşekkürler.

Arkadaşlar çok teşekkür ederim
    İnanın ne yaparız ne ederiz diye düşünürken sizlerin yazılarını görünce o kadar sevindimki anlatamam
    HobbyRC olarak o kadar güzel bir ortamdayız ki zor zamanlarımızda arkadaşlarımızın ne kadar duyarlı olduklarını görüyor ve buna çok seviniyorum,inşallah hep böyle devam eder..

Neyse gelelim Fuara;

Fuar ortamları bizim için yeni insanlar demek, adımızı daha çok kitleye duyurmak demek, bunun içinde bizler elimizden geleni mutlaka yapmaya çalışıcaz, saolsun arkadaşlarımız bu konuda bizlerde birşeyler yapalım diyorlar ki zaten bizde bunu istiyoruz, yani hepimizin katkısı olduğu güzel işlere imzamızı atalım.

Birkaç arkadaşla şuan kontak halindeyim, gelişmelerden sizleri haberdar edicem

Bu arada fuar ortamında sergilenecek modellerle ilgili şuan sergilemeyi düşündüğümüz; 2 adet On road, 1 adet Off road, 2 adet 1/5, 2 adet 1/14 Tır, 2 adet Tekne, 2 veya 3 adet Helikopter,2 adet kepçemiz var...bunlar dışında özellikle On road ve Off road RC'lerde arayışımız var, özellikle dış görüntü modifiyesi olan araçlar tercihimizdir..bu araçlarda kep işçiliği,ışık sistemi vs.. olursa mutlaka dahada ilgi çekecektir,standda durması için aracını paylaşmak isteyen arkadaşlar olursa bana özelden ulaşsınlar görüşelim

ydurguner,

Yardım etmeye çalışman çok güzel yalnız şöyle bir durum varki standın düzenlenmesi konusunda herhangi bir firmayla çalışamayız, malum böyle bir düzenleme mutlaka cep yakan bir ücretlendirmeyle sunuluyordur ki bu konuda ticari bir yapımızın olmaması öyle bir stand düzenlemesine girmememize etkendir diye düşünüyorum, elimizden geldiğince biz birşeyler yapmaya çalışıcaz,işallah elimizden geleninde en güzelini yapacağımıza inanıyorum

Shopar,

Sanada teşekkür ederim, bizim şuan sticer konusunda tasarım sıkınıtmız yok çünkü mevcut bir sticerımız var, fakat fuardaki insanlara dağıtmak için el broşürü tarzında sitemizi tanıtıcı bir tasarım düşünüyoruz,bu konuda yardım etmek isteyenler varsa broşür tarzı birşeyler hazırlayıp bana mail atabilirler

Tamam..ben teşekkür ederim...borşür için birkaç tasarı hazırlayıp yollarım...bu arada sırf fuar için yeni bir body hazırlıcam umarım beğenirsiniz...

Hatta işte hazırlamayı düşündüğüm body....

Sep 2005
    Nereden Nereden
    İSTANBUL/Tarabya Kocaeli/
    Yaş Yaş
    26
    Şükrü abi fuarda hobbyrc yi görmek beni çok mutlu eder ve gurur duyarım iyi çalışmlar kolay gelsin.

Konu Bilgileri

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar

Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)