HobbyRC | Tuning Show 2006'da [26-28 Mayıs]
Konu Bilgileri;
- » Konudaki mesaj sayısı : 225
- » Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)
Toplam 225 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor
Reklam Alanı
-
28-02-2006 13:00 #1
26-28 Mayıs tarihleri arasında CNR'da yapılacak olan Tuning Show 2006'da HobbyRC olarak bizimde standımız olacak, şuan hazırlıklarını yapmaya başladığımız bu fuarda görsel olarak insanları standımıza çekmek için programlar yapmaya başladık bile..Hatta şuan standımıza koyacağımız araçları seçmeye çalışıyoruz, ayrıca standda dev ekran LCD'den RC Videoları izleticez,bunun yanında fuar süresince değişik organizelerle fuara katılanlara RC Showlar yapmayı planlıyoruz, kısaca çok ama çok güzel geçeceğini düşünüyoruz
Geçen senede son anda katılmıştık bu fuara ve çok büyük keyif almıştık, bu sene işallah erkenden hazırlıklarımızı yapıp daha organizeli katılıcaz.
Fuar ile ilgili gelişmeleri bu başlıktan duyurmaya devam edicez
-
28-02-2006 15:06 #2
bu süper oldu
antalya olarak mutlaka geleceğiz
yardımımız olur ise seve seve elimizden geleni yaparız
orada herkesle tanışma imkanı olmasıda çok iyi olacak
genel bir toplantıya dönüşebilir belkide
başarılar
-
28-02-2006 16:42 #3geçen sene gelelememiştim, bu sene mutlaka ordayım, fuardan önce şu hobbyrc t-shirt leri falan yapsak. Gelecek arkadaşlar o t-shirtleri giyer güzel olur diye düşünüyorum. Bu arada içerde nitro araç çalıştırmaya izin veriyorlar mı? kyosho'yla bir kafa kaldırma gösterisi yapmak isterdim
100kmh2sn Nickli Üyeden Alıntı
The LST2 eats up Revo's and sh*ts out Savage's!
-
28-02-2006 17:04 #4
-
28-02-2006 17:11 #5
dev ekran lcd yerine, projektör kiralamaya bakın bence..
-
28-02-2006 17:17 #6
1- 127" plazması olup kiraya veren bir firma biliyorum, samimi arkadaşım pazarlık yapabilirim.
2- sticker, broşür veya evrak basımı için bir kaç matbaa biliyorum yardımcı olabilirim.The LST2 eats up Revo's and sh*ts out Savage's!
-
28-02-2006 17:45 #7
ben zaten gecen seneki gibi fuardayim bu sene kismet belkide arabai cikarabiliriz yetistirebilirsek
olmassa gelip gezicez fuari.Sukru abi benden bi yardimin bi istegin olursa her zaman yardimci olurum.Fuarda oradayim.
-
28-02-2006 18:12 #8
Halit,
Öncelikle teşekkür ederim
LCD konusunda ben bir fiyat aldım ama sende bu konuda bize fiyat alabilirsen sevinirim, sticer içinde aldım, broşür konusundada tasarım yönünde çalışmamız olacak,bu yüzden fiyatı henüz alamadım..Biz en iyisini yapmayı istiyoruz ama bildiğiniz üzere şuan sitenin geliri yok, durum böyle oluncada biraz kısıtlı kalıyoruz..Şuan sponsor çalışması içindeyim, eğer bulabilirsem görün bakın fuarda HobbyRC standı gümbür gümbür olacak, sizinde bu konuda bilginiz olsun bu konuda bize destek vermek isteyen bir firma olursa, bizlerde elimizden geleni yaparız
Ümitcim teşekkürler, fuarın 3 günüde işallah orada olucam, bu hobiye duyarlı olan herkesi orada görmek istiyoruz, hatta zamanı olan arkadaşlar hergün bizlerle orada olabilirler
-
28-02-2006 18:33 #9
sponsorluk konusunda yardımcı olabileceğimi düşünüyorum, bana sponsor olarak ne tarz bir firma aradığımızı ve sponsor olacak bir firmaya ne tip reklam olanakları sunduğumuzu biraz özetleyebilir misin? bende buna göre bir kaç kişi ile temasa geçip kaynak bulmaya çalışacağım.
The LST2 eats up Revo's and sh*ts out Savage's!
-
28-02-2006 20:42 #10
Değerli Şükrü bey.
Projeksiyon ayrıca siemens easyfly yüklü bir sistem ile destek verebileceğimizi düşünüyorum ayrıntılı olarak görüşmemiz lazım. (Softland web solitions)
teknikdestek@softlandtr.comÖlü diriliyor dikkat edin Öküzler için kıyamet alameti olmasın bu???
-
28-02-2006 20:46 #11
evet projeksıyon ısını ben ayarlarım daha mantıklı olur bence.. sukru bey benımle baglantıya gecebılırsın ıstersen...
ayrıca ses sıstemı yapalım guzelce bu konudada yardımcı olabılırım...Konu CELLAT tarafından (28-02-2006 Saat 20:52 ) değiştirilmiştir.
-
28-02-2006 21:08 #12
hadi hayirlisi temas lar oluyor heralde anladigima gore sukru abi insallah ben en az 2 gun orada olacagim kismetse.size kolay gelsin
-
28-02-2006 22:57 #13
-
01-03-2006 09:58 #14
-
01-03-2006 10:53 #15
100kmh2sn Nickli Üyeden Alıntı
şükrü bey fuar standının tasarım ve yapımı konusundada benim şöyle bir faydam dokunabilir. eğer yer aldıysanız fuardan stand alanı benim kuzenlerimin mimarlık ofisleri var onlar bütün fuarlarda en az 5 ila 10 stand yapıyorlar firmalar ile anlaşmaları var. eğer gerekirse ve kendi mimarınız yoksa kendisi ile kontağa geçirebilirim. bir indirimi olur illaki. teşekkürler.
-
01-03-2006 11:05 #16
Arkadaşlar çok teşekkür ederim
İnanın ne yaparız ne ederiz diye düşünürken sizlerin yazılarını görünce o kadar sevindimki anlatamam
HobbyRC olarak o kadar güzel bir ortamdayız ki zor zamanlarımızda arkadaşlarımızın ne kadar duyarlı olduklarını görüyor ve buna çok seviniyorum,inşallah hep böyle devam eder..
Neyse gelelim Fuara;
Fuar ortamları bizim için yeni insanlar demek, adımızı daha çok kitleye duyurmak demek, bunun içinde bizler elimizden geleni mutlaka yapmaya çalışıcaz, saolsun arkadaşlarımız bu konuda bizlerde birşeyler yapalım diyorlar ki zaten bizde bunu istiyoruz, yani hepimizin katkısı olduğu güzel işlere imzamızı atalım.
Birkaç arkadaşla şuan kontak halindeyim, gelişmelerden sizleri haberdar edicem
Bu arada fuar ortamında sergilenecek modellerle ilgili şuan sergilemeyi düşündüğümüz; 2 adet On road, 1 adet Off road, 2 adet 1/5, 2 adet 1/14 Tır, 2 adet Tekne, 2 veya 3 adet Helikopter,2 adet kepçemiz var...bunlar dışında özellikle On road ve Off road RC'lerde arayışımız var, özellikle dış görüntü modifiyesi olan araçlar tercihimizdir..bu araçlarda kep işçiliği,ışık sistemi vs.. olursa mutlaka dahada ilgi çekecektir,standda durması için aracını paylaşmak isteyen arkadaşlar olursa bana özelden ulaşsınlar görüşelim
-
01-03-2006 11:12 #17
ydurguner,
Yardım etmeye çalışman çok güzel yalnız şöyle bir durum varki standın düzenlenmesi konusunda herhangi bir firmayla çalışamayız, malum böyle bir düzenleme mutlaka cep yakan bir ücretlendirmeyle sunuluyordur ki bu konuda ticari bir yapımızın olmaması öyle bir stand düzenlemesine girmememize etkendir diye düşünüyorum, elimizden geldiğince biz birşeyler yapmaya çalışıcaz,işallah elimizden geleninde en güzelini yapacağımıza inanıyorum
Shopar,
Sanada teşekkür ederim, bizim şuan sticer konusunda tasarım sıkınıtmız yok çünkü mevcut bir sticerımız var, fakat fuardaki insanlara dağıtmak için el broşürü tarzında sitemizi tanıtıcı bir tasarım düşünüyoruz,bu konuda yardım etmek isteyenler varsa broşür tarzı birşeyler hazırlayıp bana mail atabilirler
-
01-03-2006 11:17 #18
-
01-03-2006 11:20 #19
-
01-03-2006 14:57 #20
Şükrü abi fuarda hobbyrc yi görmek beni çok mutlu eder ve gurur duyarım iyi çalışmlar kolay gelsin.
Konu Bilgileri
Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar
Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)