HobbyRC | Tuning Show 2006'da [26-28 Mayıs]
Konu Bilgileri;
- » Konudaki mesaj sayısı : 225
- » Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)
Toplam 225 adet sonuctan sayfa basi 41 ile 60 arasi kadar sonuc gösteriliyor
Reklam Alanı
-
05-04-2006 09:41 #41
Ali abi, yanlış düşünüyorsun,
bütün off-road cular zaten ordayız diye bişey yazmadık biz
Hatta benim şöyle bir çekincem vardı, hepimiz oraya 15-20 araba getirirsek toplamda çok fazla off-road görüntüsü olur, kargaşa olur diye düşündüm.
Neyse en azından ben warhead'imle ordayım Allah'tan bir mani olmazsa.
Umarım çok eğlenceli zamanlar geçiririz,
bu arada fuarın yapısı itibariyle sanki rc ile daha önce tanışmamış ama tanışsa çok ilgisini çekebilecek bir potansiyel ziyaret edecek fuarı, bu açıdan bir çok insana rc aşılayabileceğimizi düşünüyorum.
Bence bir an önce hobbyrc t-shirtleri vb için çalışmamız lazım fuarda giyelim.
Stickerlar için bana çalışma gönderirseniz matbaadan fiyat alabilirim.The LST2 eats up Revo's and sh*ts out Savage's!
-
05-04-2006 10:08 #42
Halit,
bu fuar bizim için önemli çünkü karşı tarafın bizden bir beklentisi var. Orada bizlere özel değişiklik yapacaklar, stant verecekler isteklerimizi karşılayacaklar.. Hal böyle iken bizde oraya " hadi biz de geldik " gibi gidemeyiz. Bu belli bir plan organizasyon dahilinde olmalı... Diyelimki 30 tane OFF-ROAD var.. 3 günümüz var, bu 30 araç aynı gün orada olması gerekmiyor. 3 e bölünerek daha iyi olur ve kullanıcı arkadaşlarda zaman sıkıntısı yaratmamış oluruz...
bizlere katılım için isim, model ve frekanslar verilmeliki kimler gelicek bilmemiz ve bir plan yapmamız gerek... Ona göre bu kişilere giriş kartları yapılacak.. Davetiye verecekler ama sayı bilmemiz gerek...
Bu organizasyona katılacaklar ilede tekrardan birebir konuşacaz çünkü geliyorum diyip gelemiyecek arkadaşlar olacaktır.
-
05-04-2006 17:34 #43
Sukru abi ve Ali abi fuar tam sinav haftama denk geliyor yoksa sizden gorevli giris karti talep edip bende sabahtan aksama kadar sizlerle duracaktim ama malesefki cok fazla durmicam ama ben genede hafta sonu hep gelicem tabiki yardimcida olacagim ama arac getirmem biraz zor.Neyse daha 2 ay a yakin bir sure var tekrar yazarim buraya.
-
05-04-2006 17:47 #44
arkadaşlar ben geçen sene fuara 1 günlüğüne katıldım... Geçen senede gelicekler için liste açılmıştır bir sürü kişi listeye kayıt etmişti kendini ama CNR a en ykaın olan kişiler bile mazeretsiz gelmediler ki ben yalovadan kalkıp elimde koca bi çanta sırtımda bi çanta kalktım söz verdiğim için geldim... İkide gelmişim o kadar çok eğlendikki 3 -5 modelci o kadar güzel vakit geçirdikki... Hobbyrc deki en güzel günlerimden birini orada yaşadım. Hem modellerimizle ilgileniyoruz hem diğer kişiler modellerimiziğ görüorlar ve ilgileniolar en güzelide o muhteşem modifiye fuarını gezmiş olduk... ayrıca dışarıda yapılan gösterilerde süperdi... Genede söylüorum üstümde hobbyrc tshirtü ve yaka kartı sırtımda bi çanta elimde bi çanta 3 belki 2 gün kesin oradayım... Sonuna kadar... çünkü 1 elin ne si var bütün klubun sesi var mantığıylada herkezi bekliorum. lkütfen geçen seneki gibi yapmayalım
belki yöneticiler başlatır ama ben listeyi kurdum...
1) Doğukan Gürbüz (cepcity) - nTC3 RTR+ 27025-27335
2)
3)
.
.
.
--> Ben birde kendi aracım hakkında ufak bi broşür yaptırcam bu sayede nTC3 ü merak edenlere ufakta bi tanıtım yapmış olucam...sade(ce) insan
-
06-04-2006 16:16 #45
dou aynen gecen sene cok guzeldi ama gercekten katilim azdi bu sene tuning camiasida cok gelisti ve oradaki araclar kadar en az modellerimizde ilgi gorecekler bende oradayim
2)Umit (umitp) arac getirmeyecegim
3)
-
07-04-2006 09:52 #46
3)Erhan Zeynel Ünverir. (erhanzeynel)- MM400- nikko (Pegaut 206 aydınlatma-geri vites lamb. mod.)
4)??Ölü diriliyor dikkat edin Öküzler için kıyamet alameti olmasın bu???
-
07-04-2006 10:06 #47
arkadaşlar bu listeyi yöneticiler düzenlemeli bence çünkü orda sınırlı bi alan var, belli sayıda monster truck, onroad, buggy, helikopter, uçak vb isteyecekler ki yerleştirebilelim. ayrıca gelen arkadaşların hangi günler gelebileceğini de yazması gerekecek, bir gün dolup ertesi gün boş kalmasın
The LST2 eats up Revo's and sh*ts out Savage's!
-
07-04-2006 10:48 #48
Arkadaşlar;
Fuara hem gezme hemde bizleri stantta ziyaret anlamında gelecekler listeye adını yazabilirler. Stand organizasyonunu,katılacak araçların belirlenmesi ve bu araçların kullanımına yönelik programlarını biz yapıcaz
Siz ne güzel bir liste başlatmışsınız Fuara gelecekler listeye adını yazabilirler, bu sayede Fuar başlığımızda güncel kalmış olur
-
07-04-2006 10:55 #49
-
07-04-2006 10:57 #50
Bu arada Doğukanla geçen sene fuarda beraberdik, kalktı Yalovadan İstanbulun diğer ucuna geldi, açıkcası çok hoşuma gitmişti gelmesi, bu hobiye ilgisi ve benimde elimden birşey gelirse yaparım düşüncesi...Doğukan hevesinden hiç vazgeçmedi ve değişmedi işallah değişmezde
tabi geçen sene Ömerde bizlerle orada bulunmuştu uzun bir süre, sonra Ali gelmişti, yine bir arkadaşımız gelmişti, hepsi saolsunlar..İşin özünü doğukanda dedi ''Bir elin nesi var 2 elin sesi var''..
Geçen sene fuara organizeli katılmamıştık, son birkaç günde belli olmuştu ve apar topar modellerimizi kucakladık gittik..Fuarda sanırım 4-5 kişiydik ama inanın öyle keyif aldıkki, ordan çıkarken sırılsıklam terlemiştik,yorgunluk had safhadaydı ama inanın o yorgunluğumuz fuardan çıkana kadar aklımıza bile gelmedi, bir yandan Ali, bir yandan ben bir yandan doğukan soru soranlara RC modelciliği hakkından yanıtlar veriyorduk, Ömer ise 1/5 'ini yanına almış bir kanalla röpörtaj yapıyor, sonra birkaçımız fuar alanında show yapmak için tahsis edilen yere gidiyor belki yüzlerce insanı oraya çekiyorduk..İnanın öyle akıcı,keyifli ve eğlence dolu bir ortamdıki,anlattıklarımdaki keyfi anlamak için ancak yaşamanız gerekiyor
tabi geçen sene dediğim gibi organizeli değildik ama bu sene hem kendi standımız olacak hem daha organizeli gidicez hemde 3 gün orada bulunucaz, geçen seneye nazaran çok daha keyifli olacağını düşünüyorum.Bu anlamda HobbyRC üyelerinide ziyaret amaçla bile olsa orada görmek isteriz,modellerimiz,HobbyRC yaka kartlarımız ve işallah t-shirtlerimizle sizleri karşılamaya hazır bulunucaz
Saygılar
-
07-04-2006 12:58 #51
Yav bizler taaa Samsundan kalkıp oralara gelip hobbymize destek olmak adına fuara gelmeyi düşünüyoruz .bu kadar mı adam İstanbul dan gelir katılırım diyor ?
Şükrü eğer sorun olmazsa bizde gelip yanlayalım abi:drift gösterisi falan yapalım alan müsaitse .Gerçi Mehmetle Volkanın vize zamanları müsait olurlarmı bilmem onların adına konuşmayayım Ramazanında çalıştığı yerden izin alması gerekir ama allah tan bişe çıkmazsa onlarda gelirler .Ben zaten bi aksilik olmazsa ordayım.
3)Erhan Zeynel Ünverir. (erhanzeynel)- MM400- nikko (Pegaut 206 aydınlatma-geri vites lamb. mod.)
4)Ozan Cengiz AYDIN (SHoPaR) - Pazar günü kesin c.tesi %50
5) Hakan DİNÇER (hako d) - Savage 25 + , TT01 drift spec (AM 27.145 - 27.195 mhz )
-
07-04-2006 16:39 #52
saol şükrü abi... Hobiye başladığım ilk gün forumda yazıları okurken bile çok büyük emeklerin geçti senin ve bir çok bilgili abilerimin... O yüzden bu kadar sevdim... Eğer bana bişi kazandırdınızı düşünmeseydim bu kadar uraşmazdım... Sizler bi kişiyi bile bu hobby e kazandırmak için çok çaba harcıyorsunuz... Bende ne kadar ödeyemesemde hakkınızı her türlü konuda yardımcı olmak istiyorum. Ayrıca şükrü abi bana verdiğin madalyada odamın baş köşesinde asılı
Nese konuyu dağıtmayayım Cumartesi pazar veya cuma cumartesi orada olucam...
sade(ce) insan
-
07-04-2006 21:54 #53
ya ayıp olacak belki ama bende birşey soracam benim aracım var ama toplayamadım oraya getirsem toplarmıyız yaw sadece kep'i boyayıp takacaz o kadar
-
08-04-2006 13:53 #54
kep in orada boyanmasi vs kolay ama byogunluktan dolayi belki zorluk cekilebilir cunku ilginin yuksek olacagi bir fuar ve kep boyamasida dikkat edilmesi gerekn bir is bu yuzden belki biraz zor olabilir diye dusunuyorum ama detayli cevabi yazarlar simdi
-
08-04-2006 14:06 #55
Ümit'e katılıyorum, bununla beraber aslında şöylede bir düşüncem var ; belki boyaması stıceri vs.. derken belki yapım aşaması insanların ilgisini çekebilir nasıl uğraşıldığı hakkında fikir sahibi olabilirler, tabi bunun yanında bu konuda getir yapalım diyemiyorum çünkü orada ciddi kalabalık ve telaşeli bir ortam olacak, standda sürekli sabit kalamıcaz, go kart pistindeki etkinlikler için ve insanların oraya ilgilerinin oluşması için vaktimizi hep bir aktivite içinde geçiririz diye düşünüyorum,sen yinede gelirken getirirsin uygunluk olursa belki birşeyler yapabiliriz
-
08-04-2006 22:05 #56
sana katılıyorum abi bence yapım aşamaları çok önemli... Bende yeni alcağım kepi getirip son gün telaşe bittikten sonra orada boyama aşamalarını yapmak istiorum bence ilgi çeker çok fazla... Bide Aklıma bişi geldi Çok güzel bi fuar olcak hem katılımcılar için hemde bizim için bi ilk olcak ne kadar geçen sene katılsakta o yüzden telefonumla orada çok uzun bi video çekmeyi dşüünüorum... ve fotoğraflar çok fazla olucak. o yüzden fuar bitiminde 15 gün sonra öss m var o günden sonra hobbyrc e ait çok güzel bi interaktif CD yapamyı düşünüorum... Bu sayede isteyen her üyemizde hatıra için müthiş bi hediye olmuş olucak... sadece bi fikir... fikir üretirsek bunca kişi ortaya kimbilir ne süper şeyler çıkar...
Fuara ziyaretçi olarak katılcak arkadaşlar listeyi ilerletelim lütfen...
5) Hakan DİNÇER (hako d) - Savage 25 + , TT01 drift spec (AM 27.145 - 27.195 mhz )sade(ce) insan
-
08-04-2006 23:31 #57
selamlar
antalya yı unutmayalım mutlaka oradayız...
5) Hakan DİNÇER (hako d) - Savage 25 + , TT01 drift spec (AM 27.145 - 27.195 mhz
6)Engin AYTUN (aytun) -iki günde oradayım hpi rs4 evo3(full modifiyeli hali ile az kaldı bitmesine full aluminyum+graphite)
-
09-04-2006 04:59 #58
Bu pazar offroadçı arkadaşların buşulmasında olucam. Orda bu konuyu dile getiririm
Ölü diriliyor dikkat edin Öküzler için kıyamet alameti olmasın bu???
-
13-04-2006 01:25 #59
o tarihlerde müsait olurmuyum kesin birşey söylemek için erken benim için. ama tabi gelmek isterim. model olarak bende sadece dragonfly 36 var. onu da daha tam hover yapmasını öğrenmeden getirmek fuara ak47 getirmekle eşdeğer olabilir.
To follow the path: Look to the master, follow the master, walk with the master, see through the master, become the master.
Now, I am the master.
-
14-04-2006 23:02 #60
..
Konu _x_man tarafından (26-05-2006 Saat 00:37 ) değiştirilmiştir.
Konu Bilgileri
Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar
Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)