PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : yardım edersenız cok sevınırım yenıyım

mini_cooper_07
09-10-2006, 21:52
arkadaslar elımde 1 adet cım bızme makınesının motorlarından var ve gemı yapmayı dusunuyorum mono tarzı bısey ıstıryorum ve bu ıse kesın baslıyacagım neler yapmam gereklı yazarsanız cok sevınırım bılgılerınıze acıl ıhtıyacım war.yardım eden arkadaslara sımdıden tesekkurler...

tyido
10-10-2006, 01:13
Selamlar
Öncelikle motoru oturtmak için gövde ve aktarma organlarna ihtiyacınız var. Aktarma organları için ise bu paraçaları tornada yaptırmak en uygunu. Ben genelde sanayide shaftlarımı kendim yaptırıyorum sadece elektronik ve pervane gibi parçaları satın alıyorum. Bence gövde alarak bu işe başlayın çunku gerisi kesin geliyo.

yusufsonmez
10-10-2006, 21:14
iyi akşamlar mini cooper, tyido kardeşinde dediği gibi gövdeyi yap gerisi gelir, bu arada teknenin gövdesini hangi maddeden düşünüyorsun, (ahşap, polyester yada hazır bir gövde) ona karar ver önce, birde plandan mı çalışacaksın yoksa kafana göremi yapacaksın, bu arada küçük bir handikapın var, elindeki çim biçme makinası motorunun debriyajı yoktur, yani teknene takıp motoru çalıştırdığında pervanelerin dönmeye başlar,bunuda hesapla, ama gözün korkmasın istersen hepsini yaparsın, yeterki iste, kolay gelsin,

mini_cooper_07
12-10-2006, 17:59
iyi akşamlar mini cooper, tyido kardeşinde dediği gibi gövdeyi yap gerisi gelir, bu arada teknenin gövdesini hangi maddeden düşünüyorsun, (ahşap, polyester yada hazır bir gövde) ona karar ver önce, birde plandan mı çalışacaksın yoksa kafana göremi yapacaksın, bu arada küçük bir handikapın var, elindeki çim biçme makinası motorunun debriyajı yoktur, yani teknene takıp motoru çalıştırdığında pervanelerin dönmeye başlar,bunuda hesapla, ama gözün korkmasın istersen hepsini yaparsın, yeterki iste, kolay gelsin,

iyi aksamlar herkese debrıyajı nasıl yapcaz bu arada