PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Arkadaşlar hepinize selam olsun...Tekne almayı düşünüyorum Yardımlarınızı bekliyorum

Mystii
21-03-2008, 15:46
Tüm arkadaşlara merhabalar aranızda yeniyim uzun zamandır tekne almayı düşünüyordum ve araştırıyorum.Kimi arkadaşlarım sende boş tekne al içini sen doldur diyor kimiside sağlam bişi bulursan direk al diyor..Şimdi buldugum bi kaç tekne var mesela bunlardan birisi..http://www.arrowshark.com/PrincessRTR_pic.htm
videosuda burada

http://www.radiocontrol-2005.com/movies/princess.wmv
sizce bu nasıl alınırmı..
TEkenik özellikleri
Length: 1280mm (50 Inches)
Beam: 350 mm (14 Inches)
Height: 360 mm (14 Inches)
Hull Material: 4 layer fiberglass
Arrow Shark Wooden Boat Stand (Included)
Engine: JZ GP260M (Installed)
Water-Proof Radio Box (included)
Centrifugal clutch (Installed)
Water Pumping system (Installed)
7.2 Volt Battery for water pump (Requires)
Steel Rail: ( Installed )
Steel step to roof (Installed)
90 Degree Marine Tuned Pipe (Installed)
Muffle Silencer (Included)
Prop: D70 x P1.6
Radio System: 2 CH Radio (Optional)
Burning oil: 25:1 (Gasoline: Lubricating oil)
Polished Dual Water pick-up Rudder Assembly
Floating Foam (Installed)
Package Weight: 15 kg
Package Dimension(cm): 133x42x40

Our Price: US$845.00
adamlarla yazıştım
12 dolar sigorta
243 dolar kargo
138 dolarda kumanda
toplam 1238 dolara geliyor sizce nasıl alınırmı Tavsiyelerinizi bekliyorum....

red_fin
21-03-2008, 16:14
Tekne güzel, alınmaya alınır ama gümrük masraflarını da hesaba katmakta fayda var. Bir de kumandayı dışardan getirmemekte fayda var. Tekne her halükarda gümrüğe takılacak, kumanda ekstra bürokrasi ve masraf yaratır.

Mystii
21-03-2008, 18:08
Arkadaşlar ben kendi gümrükçümle konuştum gümrük masrafı gerrçekten teknenın yarı fiyatına haklısınız..
Gümrükçüm dedei aps ie yollatabilirsen hic bir sorun kalmaz ve masraf tutarı 50 100 ateşlersin dedi gerisini ben hallederim dedi şu an için şirketle konuşup şayet o şekil yollarlarsa kısmetse 15 gün içersinde sipariş vericem.
Tavsiye etmek istediginiz her konuya ve fikirlerinize açıgım...Teşekkür ederim zaman ayırdığınız için..

Uzi
01-04-2008, 16:54
Güzel tekne Şimdiden hayırlı olsun derim ama pahalı olduğunu belirtmek isterim.
Blackjack 55 veya shockwave 55 alabilirsiniz o paralara.
Tekne toplamayı düşünmeyinderim ,çoğu tanıdığım profesyonel tekneci rtr alıp geliştir demiştir.
Tekne toplama 2 tekne alıyomuşsun gibi maliyetlere çıkabiliyormuş.

Bu arada bu teknenin ismi cismi nedir? Bir kaç videosunu izleyip karar vermenizde yarar var.Kolay gelsin....

bonetty
01-04-2008, 23:43
[QUOTE=Uzi;230325]Güzel tekne Şimdiden hayırlı olsun derim ama pahalı olduğunu belirtmek isterim.
Blackjack 55 veya shockwave 55 alabilirsiniz o paralara.
siddetle katiliyorum ikisinden biri olabilir. sadece ev susu olarak bile olacak kadar guzel

mysti
28-04-2008, 13:46
Ardaşlar teknenin ismi PrincessRTR diye geciyor.
bana Blackjack 55 veya shockwave 55 alabilirsiniz demişsiniz yorumlarınız için tşk ederim fakat ben bu tarz modelleri sevdiğimden ve beğendigimden dolayı bunu tercih ettim.
Bakırköyde bi yer açılmıl gittim baktım buna benzer bi tekn var nerden baksanız 2 bin ytl ama cin malı çin sitesinde bile aynı resimler mevcut yani degmez...şimdi bu teknein püf noktalarnı araştırmadayım halen ve satıcısıylada konuşmaktayım..
Eger istedigim şekilde yollarlarsa biri boş biri dolu olmak üzere 2 tane almayı düşünüyorum...
birisini yiyenime doldurucam digeri ise zevk için kullanıcam.