takgunduz
21-04-2014, 22:42
Merhaba Arkadaşlar, heves ederek ve masraftan kaçmayarak başladığım model uçak maceram pek umduğum gibi yürümedi. Bu yüzden Tüm parçaları THK dan alınmış uçağımı set olarak satıyorum.
RC-POWER BC6 ŞARJ ALETİ (ADAPTÖRLÜ)
ProLux 12v SUPERMOS POWER PANEL
ŞARJ EDİLEBİLİR SF NI CD GLOW STARTER (buji ısıtıcı) + ADAPTOR
KABLOLU STARTER (buji ısıtıcı)
ELEKTRİKLİ NOS ENGINE STARTER ( Nos motoru başlatmak için)
PTECH 12V7AH (PA7-12) AKÜ
MEKANİK YAKIT POMPASI
BİJON ANAHTARI
FS TH 9X TRANSMITTER 2.4gHZ
OS LA 46 NITRO MOTOR + EGSOZ
FS R8B 2.4 GHZ REVIEVER
SAVOX SC-0352 SERVO
SAVOX SC-1258-TG SERVO
SAVOX SG-0352 SERVO
THK LIPO SERVO PİLİ 2 ADET
THK LIPO TRANSMITTER PİLİ 1 ADET
Birde işinize yarayabileceğinizi düşündüğüm bir takım aksesuarlar ( boru, lastik vs.)
Bütün Takım 750 TL den bırakıyorum. İzmir Karşıyaka'dan gelip elden alacaklar için az bir pazarlık payı bulunur.
Modelin kasası biraz bakımsızlıktan ve ilgisizlikten ufak tefek tamirata ihtiyaç duymaktadır. Zaten kasa parçaların hediyesi konumundadır. Daha en başta toplarken ilerde kasayı değiştiririm diye bütçemin el verdiği en kaliteli malzemeyi almaya çalışmıştım.
Model dahil pakete dahil olan herşey en fazla 3 saat çalışmıştır. Bütün elektronik ve mekanik aksam sorunsuz çalışır durumdadır.
İletişim:0533 238 69 26 (Tamer)
RC-POWER BC6 ŞARJ ALETİ (ADAPTÖRLÜ)
ProLux 12v SUPERMOS POWER PANEL
ŞARJ EDİLEBİLİR SF NI CD GLOW STARTER (buji ısıtıcı) + ADAPTOR
KABLOLU STARTER (buji ısıtıcı)
ELEKTRİKLİ NOS ENGINE STARTER ( Nos motoru başlatmak için)
PTECH 12V7AH (PA7-12) AKÜ
MEKANİK YAKIT POMPASI
BİJON ANAHTARI
FS TH 9X TRANSMITTER 2.4gHZ
OS LA 46 NITRO MOTOR + EGSOZ
FS R8B 2.4 GHZ REVIEVER
SAVOX SC-0352 SERVO
SAVOX SC-1258-TG SERVO
SAVOX SG-0352 SERVO
THK LIPO SERVO PİLİ 2 ADET
THK LIPO TRANSMITTER PİLİ 1 ADET
Birde işinize yarayabileceğinizi düşündüğüm bir takım aksesuarlar ( boru, lastik vs.)
Bütün Takım 750 TL den bırakıyorum. İzmir Karşıyaka'dan gelip elden alacaklar için az bir pazarlık payı bulunur.
Modelin kasası biraz bakımsızlıktan ve ilgisizlikten ufak tefek tamirata ihtiyaç duymaktadır. Zaten kasa parçaların hediyesi konumundadır. Daha en başta toplarken ilerde kasayı değiştiririm diye bütçemin el verdiği en kaliteli malzemeyi almaya çalışmıştım.
Model dahil pakete dahil olan herşey en fazla 3 saat çalışmıştır. Bütün elektronik ve mekanik aksam sorunsuz çalışır durumdadır.
İletişim:0533 238 69 26 (Tamer)